Browse By

晚堂中国朋友聚会 (SEMS)

自2008年成立至今,秉持的一个信念,就是把上帝的爱与更多的中国朋友分享。这一路走来,是上帝的爱,感动祂的儿女们开始这项事工;是上帝的爱,激励教会的弟兄姐妹前仆后续地继续这项使命;是上帝的爱,保守我们,即使在严峻“疫情”期间,坚持不放弃。因着上帝的恩典,我们从挫折气馁摸索中,经历磨合、成长,迦密山晚堂中国朋友聚会得以渐上轨道。这一切全是上帝的恩典!欢迎您进入这网页,但愿您能从上载的资料中,感受到上帝对来自中国朋友的大爱与恩典。

周刊

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [278.03 KB]

四周动态

2022年1月16日 
2022年01月09日
2022年01月02日
2021年12月26日

讲道录音

四周动态

Date Topic Speaker Listen Download
2022年1月23日 如何做全备真理的使者 柳国栋弟兄
2022年1月16日 耶稣亲选麦种-彼得蒙召 吴超俊传道
2022年1月09日 不必再猜疑了 郑约拿牧师
2022年1月02日 尊神为圣的才是神的军兵 吴天杰传道

We welcome everyone for online & in-person Worship services! Your completed vaccination status is required for all in-person services. Unvaccinated Children under 12 can make up only 20% of congregation. Do register on our website your preferred service. Everyone’s well-being is important so if you are unwell, pls join us in the livestream worship service online at 9am. Stay safe & be well! Thank you for your cooperation!

Worship in-person | Worship with us online | Latest announcements | COVID-19 Notice

X